Nyt badekar på 4 timer med reemaljering

11 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Overvejer du at skifte det gamle misfarvede badekar ud? Så bør du tænke dig om en ekstra gang. På kun fire timer kan du nemlig få totalrenoveret det slidte og grimede badekar således at det kommer til at fremstå smukt og skinnende igen.

Hvordan får jeg et nyt badekar på 4 timer?

Det kan godt være at det lyder for godt til at være sandt. Men faktisk kan en dygtig badekarsmaler i løbet af kun fire timer få dit gamle slidte badekar til at stå som nyt.

Dette sker ved en proces som kaldes reemaljering. Ved en reemaljering fjernes den ødelagte emalje i dit badekar og erstattes med en frisk en af slagsen.

Selve processen kan minde om en autolakering. Og lige som du altid vil lade en professionel autolakerer forestå opgaven med lakering i din bil bør du også tilkalde en badekarsmaler når dit badekar skal have ny emalje.

Lad din badekarsmaler forskønne det gamle badekar

Når en badekarsmaler skal foretage en reemaljering af dit badekar vil han først slibe karrets inderside således at alle skrammer, ridser og øvrige ujævnheder fjernes. Så vil den nye emalje nemlig kunne binde bedre.

De enkelte emalje komponenter påføres i tynde lag ved hjælp af en sprøjtepistol indtil resultatet er som ønsket. Til slut skal emaljen have lov at tørre således at den kan hærde ordentligt hvilket tager cirka fireogtyve timer. Og så er dit badekar atter parat til lange, lune karbade.

Hvor finder jeg den bedste badekarsmaler i København?

Hvis du er bosat i hovedstadsområdet, for eksempel i selve København eller på Frederiksberg, kan du få den bedste hjælp til emaljering af dit badekar hos Emaljespecialisten. Emaljespecialisten beskæftiger sig med emaljering af badekar, håndvaske, klinker, fliser og lignende emner.

Klik ind på Emaljespecialisten og få et skarpt og uforpligtende tilbud på renovering af badekar.

Flere Nyheder