Maling af hus på den mest effektive måde

26 april 2019
Anders Lundtang Hansen
Maling af hus på den mest effektive måde

Så er det blevet tid til, at du har besluttet dig for, at hele dit hus skal males.

Det kan være i forbindelse med, at du står overfor en renovering af hele hytten, hvor et af de sidste elementer ved renoveringen er, at du vil male alle væggene, lofterne, panelerne, vindueskarmene, trapperne og stort set alt andet.

Du har måske ligefrem købt dig et nyt hus, hvor du var tilfreds med mange af aspekterne ved huset undtaget farverne, så du vælger lige at male det meste om.

Eller også var der tale om et håndværkertilbud, så du simpelthen ikke kan komme udenom, at det meste skal males, have tapet eller andet, hvis de fleste overflader skal tage sig pæne ud sammen med de andre reparationer i hjemmet.

Situationen er måske den, at ikke alle vægge og så videre skal males, hvor du måske har valgt noget tapet til andre lokaler, men selv de vægge, du mener trænger til en fornyelse, skal have en ny overflade på den ene eller anden måde, så den ikke ser lemfældig ud, mens resten tager sig pænt ud bagefter.

Så er det klart forståeligt, hvis du tænker, at du bare tager ned i din lokaler malerbutik, køber en masse malerbøtter, pensler, afdæknings-tape, beskyttelses-kluns og videre, og så inviterer du ellers venner, familie og kollegaer på besøg til maling af hus sammen.

Hurtigt går I dog døde i det.

Man får ondt i armene af at male specielt lofterne. Man er ikke vant til at male så meget, og når man endelig er nået fra den ene ende til den anden, så kommer man nedslået i tanke om, at man skal hen at male et nyt lag igen – og måske endda flere gange.

Pludselig er det ikke så sjovt at skulle renovere huset.

Løsningen er at hyre professionelle folk til den tjans, så kan du altid klare de andre opgaver i huset, som du finder mere interessante.

 

Flere nyheder