Lad en dygtig maler forskønne din nye bolig

26 november 2020
Astrid Pedersen

Har du netop købt dig et hus eller en lejlighed, og trænger boligen til en kærlig hånd forud for indflytning? Så kan du med fordel kontakte dit lokale malerfirma med henblik på et tilbud på indvendig maling.

Hvorfor skal jeg betale en maler for at male min bolig?

Du tænker måske at det er spild af penge at betale en faglært håndværker for malerarbejde. Måske har du før prøvet at male vægge og tænkt at det var da ingen sag.

Men her skal du huske at du ikke kender væggene i din nye bolig. Det kan være at de er behængt med lag på lag af gammelt tapet som skal fjernes førend det egentlige malerarbejde kan påbegyndes. Inden under tapetet er det langt fra sikkert at pudset er i forsvarlig stand. Årtiers indestængt fugt kan have tæret på pudset som derved kan blive mørt og smuldrende.

Det betyder at du muligvis er nødt til at fjerne det eksisterende puds og pudse væggen op på ny førend der kan males på den. Dette kan eventuelt ske ved det der kaldes en fuldspartling, og som udføres med indfarvet spartel masse for på den måde at springe selve trinnet med maling af vægge over.

Er pudset i ok stand kan det stadig være nødvendigt med ekstra tiltag så som opsætning af filt hvis slutresultatet skal være smukt og ensartet. Til såvel oppudsning af væg, opsætning af filt eller fuldspartling kræves et vist håndelag. Og et sådant har en dygtig maler.

Find din lokale maler hos et landsdækkende malerfirma

Uanset hvor i landet din nye bolig har sin beliggenhed kan du via Malerkanonen få kontakt til et lokalt malerfirma. Malerkanonen står altid parat med et tilbud på malerarbejde udført af en dygtig, faglært maler. Du kan læse mere, og kontakte din lokale afdeling af Malerkanonen, via Malerkanonen.dk

Flere Nyheder