Lad din bedemand i Assentoft hjælpe dig med at forberede bisættelsen

13 oktober 2020
Astrid Pedersen

Når et elsket menneske afgår ved døden kan det være rigtig svært at skulle forholde sig til alle de praktiske foranstaltninger der skal træffes i den forbindelse.

Det er nemt at blive stresset og overvældet af alt det arbejde som vedører eksempelvis rydning af dødsbo og forberedelse af begravelse eller bisættelse. Da stress er det sidste du som sørgende efterlevende har brug for er det vigtigt at du får den rette hjælp i denne situation. Og her kan du med fordel kontakte den lokale bedemand – for eksempel Auning Begravelsesforretning.

Hvem er Auning Begravelsesforretning?

Auning Begravelsesforretning ejes af bedemand Orla Pedersen og bedemands assistent Anita Gammelgaard Pedersen, som i fællesskab gennem mange år har drevet bedemands virksomhed i Auning. Begge er, foruden bedemænd, uddannede kirkesangere og har derfor et stort kendskab til de kirkelige handlinger og ceremonier forbundet med begravelse og bisættelse.

Hos Auning Begravelsesforretning kan du få hjælp til samtlige praktiske opgaver som hidrører fra et dødsfald. Auning Begravelsesforretning hjælper dig gerne med de rene formalia så som indhentning af begravelses hjælp fra kommune eller forsikringer, lige som Auning Begravelsesforretning også håndterer diverse attester og dødsanmeldelser.

Når du vælger Auning Begravelsesforretning som din bedemand i Assentoft er du samtidig garanteret en solid service når det handler om forberedelse af begravelse og bisættelse. Auning Begravelsesforretning har god kontakt til præster og kirker i de omkring liggende sogne, og kan derfor hurtigt få begravelses eller bisættelses arrangementet sat i stand.

Du behøver ikke at bekymre dig om de praktiske foranstaltninger i forbindelse hermed. Auning Begravelsesforretning sørger for at alting er på plads inden for den angivne tidsramme. Og skulle du ønske en efterfølgende mindestund med øvrige pårørende og begravelses gæster hjælper Auning Begravelsesforretning gerne med at skaffe lokale og arrangere forplejning.

Du kan læse mere, og kontakte Auning Begravelsesforretning via forretningens hjemmeside auning-begravelsesforretning.dk

Flere Nyheder