Kontakt en boligadvokat, før du underskriver købsaftalen

30 januar 2019
Astrid Pedersen
Kontakt en boligadvokat, før du underskriver købsaftalen

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe det hus eller den lejlighed, du drømmer om? Har du svært ved at gennemskue den omfattende dokumentation, som følger med en bolighandel – og de mange dokumenter, som hidrører fra selve ejendommen og de omkring liggende arealer? Og er du usikker på, om den forening, hvori lejligheden er placeret, har en sund og bæredygtig økonomi, så du ikke pludselig står med en grim overraskelse i form af uventede stigninger i dine månedlige ydelser til de fælles udgifter?

Så er du ikke alene. Mange danskere falder hvert år i en af de utallige faldgruber, med hvilke det danske boligmarked er oversået. Dette marked er nemlig at sammenligne med en jungle, og du har brug for en dygtig og stedkendt guide, som kan hjælpe dig med at navigere sikkert igennem den lumske underskov af kontrakter, aftaler tilstandsrapport, el-rapporter, servitutter og hvad der ellers knytter sig af dokumentation til en bolighandel.

Find en dygtig boligadvokat online

En sådan guide finder du i en erfaren og kompetent boligadvokat. Med en boligadvokat ved din side, som står klar til at læse al dokumentation igennem forud for dit boligkøb, kan du være sikker på, at du får det hele med. Hvis du vælger at benytte dig af det såkaldte advokat forbehold, med hvilket de fleste købsaftaler er behæftet, har din advokat fjorten dage til at sætte sig ind i samtlige sagforhold, som kan have indflydelse på din beslutning om købet.

Boligadvokaten er med dig gennem hele processen – fra gennemsyn af salgs opstillingen til underskrivning af slutsedlen og tinglysning af skødet. På den måde kan du sikre dig, at din beslutning om køb af hus eller lejlighed træffes på et oplyst grundlag. Og så undgår du at købe katten i sækken, når du køber bolig.

Du kan læse mere på eboligadvokat.dk

Flere nyheder