Kan man opleve skift i gulvafslibning pris?

26 juni 2020
Anders Lundtang Hansen

Hvis du undersøger forskellige muligheder til, hvordan forskellige gulvafslibningsfirmaer vælger at afregne eller måle deres pris op, så vil du måske opleve, at der er en del forskellige måder at gøre det på – og prisen kan endda således komme til at ændre sig.

Umiddelbart kan det måske give bange antagelser, at man bestiller en ydelse, som man ikke er sikker på, hvad man ender med at skulle betale for, men faktisk kan det komme til din fordel senere. Det vil vi komme ind på i det følgende.

For fornuften siger jo en, at når det kommer til gulvafslibning pris, så vil man for eksempel gerne have at vide, hvad et firma tager per kvadratmeter, og om der er andet, som der kan influere på, hvad det vil ende med at koste en.

Det kan være alt fra, om det er træsorten og ikke mindst, hvordan gulvet er vedligeholdt.

Nogle firmaer holder dog stædigt fast i, at det altid drejer sig om kvadratmeterprisen, for så kan kunden hurtigt måle op og regne ud, hvad det vil koste. Det er meget konkret at forholde sig til.

Problemet er blot, at sådan et virkeligheden sjælden.

Andre firmaer er nemlig fornuftige nok til at sige, at der også drejer sig om, hvordan standen er på gulvet, hvor hurtigt man måske vil have det udført – det kan være en presserende opgave, hvor man skal bruge gulvet til en forsamling, men man opdager så, at gulvet er virkelig medtaget – og flere ting til.

For forestil dig lige, at du har betalt for nogle bestemte kvadratmeter i antal, og det er så lige, hvad du har penge til, eller det er blevet opgjort i timer.

Og så meddeler gulvafslibningsfirmaet for dig, at det kommer til at tage længere tid, eller der skal arbejdes flere gange med de samme kvadratmeter, hvorfor det bliver dyrere end forventet.

Det er jo ikke en heldig situation at stå i.

Flere Nyheder