Hvornår har jeg brug for et postkasseanlæg?

17 marts 2020
Astrid Pedersen
Hvornår har jeg brug for et postkasseanlæg?

Postkasseanlæg er ideelt i etage ejendomme, hvor det faktisk er lovpligtigt at have alle beboeres postkasser samlet i stueplan. Den regel blev indført for snart mange år siden med den hensigt at skåne postbude og reklamebude, som ellers skulle op og ned ad de mange trapper.

Med et postkasseanlæg er det nemt for budene at aflevere diverse forsendelser og tryksager, hurtigt og effektivt. Derfor bør du, såfremt du som bygherre eller entreprenør står for at skulle opføre en ejendom med lejligheder eller separate kontorer på flere etager, sørge for at tænke det rette postkasseanlæg ind i udførelsen.

Hvilke typer postkasseanlæg findes der?

Et postkasseanlæg er som regel opbygget som modul. Du kan få to forskellige typer modul postkasser hos Vikingposten: De små, men dybe postkasser, som fortrinsvis egner sig i frit stående model, og de høje men knap så dybe versioner af modul postkasser, som ligner almindelige postkasser. Sidst nævnte model egner sig fint til indbygning i – eller montering på – væggen i en opgang.

Med indbyggede postkasser sparer du en del plads, idet denne type postkasseanlæg ikke rager så langt ud i rummet. Der ud over kan de enkelte postkasser fås i flere forskellige farver, således at de stilmæssigt passer til ejendommen. En modul postkasse fås som enkelt stående postkasse, eller som monteret med andre modul postkasser i moduler á 1 – 6 postkasser. Dette giver dig en stor fleksibilitet, når du skal indrette opgangen eller post rummet.

Du kan også vælge at få special fremstillet dit postkasseanlæg efter særlige mål, for eksempel hvis bygningens udformning eller arkitektur fordrer dette. Så skal du blot kontakte Vikingposten med en forespørgsel desangående. Dette kan du gøre via hjemmesiden Vikingposten.dk, hvor du også kan indhente et godt tilbud på standard postkasseanlæg.

Læs mere, og se de mange mulige postkasse løsninger, på Vikingposten.dk

Flere Nyheder