Har du brug for et nyt tag?

03 marts 2022
Steffen Petersen

advertorial

Hvis du har behov for at få lavet et nyt tag, så kan du gøre dette ved at kontakte din nærmeste tagbygger. Der er mange forskellige typer af tage som du kan vælge i mellem, der har forskellige egenskaber og udseender.

For at gøre det let for dig har vi opstillet forskellige typer tag, som du kan få bygget på dit hus eller i dit nye hjem, læs med her hvis du ønsker at vide mere.

nyt tag

Et sadeltag

Et sadeltag er nok det man ser til mest, det er den klassiske tagtype bestående af to sammensatte tagflader der hælder til hver deres side, tagfladerne kan både være ens eller asymmetriske alt efter det udseende man går efter. Det er en meget funktionel tagtype da den virker meget godt til at dræne vand, der er også gode muligheder for ventilations, og kan let tilpasses arkitektens design.

Et valmtag

Et valmtag er en smule mere kompliceret end et sadeltag, men det er som regel skruet sammen med fire skrå tagflader. Dette er også en populær tagtype, men har ikke lige så gode muligheder for ventilation. Taget har dog en god ydeevne når det gælder kraftige vindforhold, så hvis man bor ved Vesterhavet, kan dette være en god mulighed.

Et gavltag

Et gavltag minder meget om valmtager, men den adskiller sig på den måde at der er en gavl i hver ende af taget. Det giver rig mulighed for at benytte loftrummet under taget, og giver samtidig naturligt lys. 

Få bygget dit nye tag

Hvis du ønsker et nyt tag kan du henvende dig til din nærmeste tagbygger. Du kan benytte dig af internettet og lave en søgning der eksempelvis lyder på: “nyt tag i Esbjerg“, det skal så være dit givne område som du skriver i stedet, så vil der være massere af muligheder for dig.

Flere Nyheder