God, korrekt og fin udførsel af VVS arbejde

26 juli 2019
Anders Lundtang Hansen
God, korrekt og fin udførsel af VVS arbejde

Man kan komme ud for at have brug for forskellige typer af VVS-arbejde og det endda flere bestemte steder i Danmark, så man måske skal have noget arbejde i form af VVS i Slagelse ordnet, hvem ved?

Noget af den slags type arbejde kan være noget, som man som privatperson har planlagt længe, som kan være en renovation af badeværelset eller istandsættelse af køkkenet, eller man vil have indlagt noget gulvvarme under nogle gulve i ens hus.

Måske er man et VVS-firma, der er hyret ind som fast arbejdskraft ved et lejlighedskompleks, hvor de klarer alt fra de små forefaldende tjanser som at skifte en pakning, når viceværten ikke har tit, udskifter en rørledning, eller det mere omfattende arbejde med at udskifte en faldstamme.

Eller man bare lige ved ud- og indflytning lige skal tjekke efter, om stedet ser ud rent VVS-agtigt, som det forventes og er foreskrevet i kontrakten.

Selvfølgelig kommer disse VVS-folk også gerne ud til erhvervsopgaver, som kan minde om private opgaver eller være nogle større tjanser, der kommer til at tage lang tid, mandskabskraft og ressourcer med udstyr at klare.

Noget arbejde kan dog også være akut, og derfor tilbyder nogle VVS-firmaer også 24-timers assistance eller noget, der i hvert fald minder om det.

Tænk nu, hvis dit toilet springer læk midt om natten, og det styr ud med rekylvand fra cisternen og alle andre åbninger.

Den slags kan man jo ikke bare sove sig fra og vente til en åbningstid hos et VVS-firma dagen efter: det skal ordnes NU!

Hvis en rørledning også springer læk på et tidspunkt og hører en potentielt stor vandskade med sig, så er det bare med at fikse den nu, for hvis vandet for lov at sætte sig, så kan det føre til skimmelsvamp og meget andet uhygiejnisk, man ikke kan tåle.

Flere Nyheder