Fuldend dit outfit ved hjælp af smykker

20 maj 2020
Sara Mortensen

Leder du efter noget, som lige kan give det sidste til dit outfit? Smykker er i den grad blevet en del af moden i dag – smykker har altid været en del af kvinders samlede outfit, men i dag er det næsten jo flere, jo bedre princippet der gælder.

Det skal helst være mange forskellige smykker blandet med hinanden. Mange har i årevis holdt sig til enten guld eller sølv smykker, og aldrig kombineret de to ting sammen. I dag ses det mere og mere at guld og sølv bliver mikset på kryds og tværs.

Man kan altså sagtens mikse guld, sølv, perler og farver sammen i dag. Det giver en fin kant og meget mere personlighed til din stil, fordi du kan lege og kombinere dine smykker lige som du har lyst og stadig være moderigtig. 

Halskæder, øreringe, armbånd – ja, alle former for smykker, har alle dage været mange kvinders go-to, når et outfit lige skulle piftes op. Man kan have selv det mest simple outfit på og stadig ligne en million, hvis man blot tilføjer et par fancy øreringe. Smykker er derfor noget af det nemmeste at anvende, hvis man vil pifte outfittet lidt ekstra op.

Du går aldrig rigtig galt i byen med en smuk halskæde eller fingerring. Udover at det er nemt lige at tilføre et par smykker til sit outfit, så må man også bare erkende at størstedelen af kvinder bare elsker smykker, fordi smykker kan få kvinder til at føle sig ekstra fine og smukke. 

Skab et feminint og råt look på en nem måde

I dag ses det meget at kvinder blander det feminine og rå sammen – både når det kommer til smykker og til outfit. Mange har fx en fin blomstret kjole på kombineret med et par fede og rå sneakers.

Det er blevet utrolig moderne at tone det ellers meget fine look ned, så det bliver afslappet på den lidt finere måde. Du kan fx med fordel kombinere en af de smukke feather halskæder fra Heiring sammen med en mere rå halskæde, som smykkebrandet Nordahl blandt andet har et fedt udvalg af. Det giver et chunky og stilet look og kan sagtens passe til både en fin blomstret kjole eller en simpel hvid T-shirt.

Mulighederne er mange og det er kun blevet sjovere at sammensætte outfits, fordi alle farver og mønstre er velkomne – og det samme gælder når vi taler om valg af smykker.

Flere nyheder