Foretag aktiviteter for hele familien!

03 april 2020
Anders Lundtang Hansen
Foretag aktiviteter for hele familien!

Det er altid godt at lave noget for sig selv.

Det kan være ved at dyrke en interesse, komme ud at motionere eller bare tage tid af til sig selv for at slappe af, meditere, finde ind til sig selv og bare mærke efter, hvem man selv er i en stressende hverdag, hvor der bliver sat mange krav og roller til en:

Man er familiefar, man er medarbejder, man er madlaveren, chaufføren, rengøringsmanden og så videre. Men hvad er man så lige for sig selv?

Og den slags skal man blive ved med, så man ikke mister sig selv i det hele i mængden og glemmer sig selv som individ.

Men nogle gange kan man også forsømme muligheden for, at man kan samle hele familien til at lave nogle aktiviteter sammen, der er afskåret fra dagens sædvanlige rutiner og pligter.

Det behøver jo ikke altid være under en ferie, men hvis man nu for eksempel tager en forlænget weekend med familien, hvor man leder efter aktiviteter i Århus at lave.

For det er desværre også tit set, at når man endelig kan flade ud og ikke skal på arbejde eller køre børnene til deres hobbyer, besøge venner og så videre, så ender man selv med at dase og kan ikke overskue at skulle drage og ud aktivere ungerne.

Heldigvis skal man netop ikke rejse så langt i Aarhus for at finde et sted, hvor der er rigeligt at lave, og hvor man ikke behøver gøre den store indsats selv – og så bliver selv store og små kloge af det her.

Og man skal insistere og træde i position som den eneste nødvendige rolle her: Forælderen.

Ingen grund til at gemme sig bag elektronik, drage ud alene eller bare isolere sig på et hotel: man skal ud sammen med familien og sørge for, at man får lavet noget sammen, der er udover det sædvanlige, og som kan knytte bånd mellem familiens medlemmer, som man taler om i fremtiden.

Flere Nyheder