Find din el-installatør på Sydsjælland

20 maj 2021
Astrid Pedersen

Når man bor i eget hus har man masser af frihed til at gøre hvad man vil. Der er ingen under- eller overboer at skulle tage hensyn til – og naboen er pludselig på betragtelig afstand. Til gengæld kan man ikke bare ringe til viceværten hvis strømmen går. Og derfor er det en fordel kan kende den lokale el-installatør.

Hvor kan jeg finde en el-installatør på Præstø?

Er du på udkig efter en autoriseret elektriker eller el-installatør på Sydsjælland som kan hjælpe dig med installationerne i din bolig kan du med fordel vælge El Og Teknik ApS.

Hos El Og Teknik ApS, som er blandt de mest velrenommerede installatør virksomheder i Tappernøje, Vordingborg og omegn, er du garanteret professionel hjælp til dine elektriske installationer. Uanset om du har behov for hjælp i forbindelse med en renovering, hvor hele huset skal have opgraderet sine el, alarm og data systemer, eller om du ønsker dit eksisterende system udvidet med endnu en strømkreds, kan El Og Teknik ApS hjælpe dig.

El Og Teknik ApS er en sammenslutning af tre elektriker og installatør firmaer i Næstved og omegn, nemlig A&O Carstensen, El-Firmaet Lodal og Tappernøje El. Sammen står de tre virksomheder utroligt stærkt når det handler om at yde den bedste service og dækning, og derfor vil du altid kunne få kompetent og kvalificeret elektriker hjælp hos El Og Teknik ApS.

El Og Teknik ApS tilbyder desuden døgn service hvilket betyder at du kan få hurtig assistance til akut opståede nødsituationer, også uden for almindelig kontor tid. Og så hjælper El Og Teknik ApS selvfølgelig gerne med såvel planlægning som implementering af dine nye installationer i forbindelse med ombygning eller renovering af din bolig.

Hvis du ønsker yderligere information om El Og Teknik ApS’ tjenester og service ydelser kan du læse videre på hjemmesiden eogt.dk.

Flere Nyheder