Find blikkenslager og vvs i Slagelse

12 december 2019
Astrid Pedersen
Find blikkenslager og vvs i Slagelse

Mange mennesker bruger udtrykkene vvs’er og blikkenslager i flæng. Der er da som oftest også mange overlap imellem de to faglige grene. Men hvornår er det egentlig lige, at man ringer efter en dygtig vvs’er?

Hvornår skal jeg bruge en vvs’er?

Når du skal have renoveret køkken eller badeværelse, skal der muligvis i den forbindelse flyttes rørledninger, som relaterer dig til gas eller vand – drikkevand så vel som spildevand. Dette sker for eksempel når du skal have anlagt et dræn til en vaskemaskine eller opvaskemaskine, eller have flyttet et afløb i forbindelse med afvikling af et badekar og opførelse af en brusekabine. Disse opgaver må du ikke selv udføre, da der er drikkevand involveret. Derfor skal du i denne forbindelse tage kontakt til en dygtig, autoriseret vvs’er.

Hvem er Uglebjerg VVS?

Uglebjerg VVS er en vvs virksomhed, som kan hjælpe dig med alt der vedrører sanitet, vand, varme, afløb og blikkenslagerarbejde. Er du bosiddende i eller i nærheden af Slagelse, kan du altid kontakte de dygtige håndværkere hos Uglebjerg VVS og få et godt tilbud på rørlægning i forbindelse med renovering af badeværelse, montering og installering af varmepumpe eller varme veksler, inspektion og reparation af fyr eller andre vvs opgaver i dit hjem. Uglebjerg VVS rykker også gerne ud i forbindelse med akut opståede problemer, for eksempel en tilstoppet faldstamme eller en læk på et vandrør.

Når du vælger Uglebjerg VVS til at forestå dine vvs og blikkenslager opgaver, kan du være sikker på en professionel service og et højt fagligt og håndværksmæssigt niveau. Hos Uglebjerg VVS beskæftiges udelukkende faglærte vvs’ere og blikkenslagere, og da virksomheden Uglebjerg VVS er medlem af TEKNIQs garanti ordning, er du der igennem sikret et stykke vel udført og forsvarligt arbejde.

Du kan altid finde kontakt oplysninger til Uglebjerg VVS på hjemmesiden uglebjergvvs.dk

Flere nyheder