Brygudstyr fra Albryg – når kun det bedste er godt nok

15 februar 2021
Astrid Pedersen

Går du i tanker om at bygge dit eget lille hjemmebryggeri i din private bolig for selv at brygge din helt egen signaturøl? Så er det faktisk bare med at komme i sving.

Ølbrygning er en sjov, hyggelig og meget givende hobby. Det er ikke svært at lære at brygge øl helt fra bunden. Samtidig er det ikke dyrt at anskaffe brygudstyr i høj kvalitet. Du behøver nemlig ikke at lægge ud med det helt store forkromede bryganlæg. Som nybegynder ud i ølbrygningens ædle kunst er det helt ok at starte i det små.

Det betyder at din nye hobby ikke behøver at slå bunden ud af dit budget – eller optage oceaner af plads i dit hjem. Med det rette udstyr kan du brygge lækker og velsmagende øl i et hjørne af køkkenet eller under et bord i dit hobbyrum. Og det med brygudstyr som ikke koster en bondegård.

Hvor finder jeg det bedste brygudstyr til begyndere?

Som novice kan du nemlig med fordel anskaffe et begynder sæt til ølbrygning. Et sådant kan erhverves hos Albryg formedelst under tusind kroner for det billigste af slagsen. Et begynder sæt indeholder alle de nødvendige elementer til ølbrygning, nemlig en brygspand og en gærspand, hver med en kapacitet på tredive liter og forsynet med tap hane og gærlås samt diverse tilbehør.

Du får både brygske, målebæger, hydrometer og kapselpåsætter med 100 kapsler i standard ølflaske format med i købet samt selvfølgelig rengøring udstyr og materialer. Med et begynder sæt og en såkaldt All Grain Kit – også kaldet en Beer Kit – kan du hurtigt komme ud over stepperne med din nye hobby. Og skulle du føle trang til at opgradere efter en rum tid kan du hos Albryg også finde lækre bryganlæg i den semi professionelle klasse.

Læs mere om ølbrygning og Albryg på albryg.dk

Flere Nyheder